logo

Top news

Pinterest, verjaardag card grappige vriendje kaart van LoveNCreativity op Etsy.Something I did for my boyfriend on 6th months anniversary.Keep it personal with a unique note on the blank pages inside the card.'Means 'I Love You' in Binary' card via Little Silverleaf on Etsy.We..
Read more
Deze therapie stelt de emoties van partners centraal binnen de relatie en streeft ernaar om een betere emotie-interactie tot stand te brengen tussen beide partners.You can teach your child to dance, but if she/he is not at all naturally drawn towards dancing, theyll..
Read more

Ondeugende grappen voor volwassenen korte


ondeugende grappen voor volwassenen korte

Klik hier om een reactie te geven baksteen een man zit in een auto hij moet heel erg poepe hij stoppten bij een tankstation hij gaat op de wc zitten en hij zij geregistreerde seks delinquenten in 80123 hrhrhr hij kijk naar rechts en naar links geen wcpapier er staat.
Antwoord: Voor de hoge prijzen.
De papegaai onthoudde dit ook en vloog verder.
Zegt de een tegen de ander: "Jemig, wat heb ik nou weer aan mijn laars hangen?" "Je sporen!" Klik hier om een reactie te geven Alleen vrouwen ontmoeten van 50 in de zomer Wat is het verschil tussen een vlieg en een juf aardrijkskunde?
Het leven is te kort om iets anders te zijn dan gelukkig.Wat krijg je als je een olifant en een muis kruist?Geef een blinde man een pistool en zeg dat het de fohn.Wat is het toppunt van kleinheid?Moeder: "Waarom loop je op je tenen langs het medicijnkastje, Frits?" Frits: "Ik wil de slaappillen niet wakker maken." Klik hier om een reactie te geven Cup-a-soup Waarom houden blondjes niet van Cup-a-soup?
Klik hier om een reactie te geven Hond zoek Een blinden zoekt een hond hij vraagt aan de hond: "weet u waar een hond is hij zo groot" zegt de hond "blaf blaf" Klik hier om een reactie te geven Vloerkleed wat is het verschil.
Maar met een beetje valsspelen.Deze mooie creaties van Russische kunstenaars kunnen evengoed in een hedendaags modern museum tentoongesteld worden.Klik hier om een reactie te geven De slager Er komt een jongen bij de slager en zegt dat zijn lul groter is dan een uier van een slappe koe.Klik hier om een reactie te geven Hallo Hallo is daar iemand?Deze chauffeur waagt zich er aan maar heeft de hulp van enkele collega's nodig om de nodige schade te vermijden.Je waardeert pas wat je hebt, tot je het mist, zoals toiletpapier.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap