logo

Top news

Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.Het profiel van Joanie zegt zij niet te kennen.Dan kun je contact met mij..
Read more
Mijn beha gooide hij naast het bed en ging weer met volwassen aziatische dating site zijn handen langs mijn borsten, eerst voorzichtig eromheen, en steeds verder kringen draaiend richting mijn tepels, haast als een volleerd minnaar.Ik pakte het condoom eruit en stopte de..
Read more

Ondeugende grappen voor volwassenen korte


ondeugende grappen voor volwassenen korte

Klik hier om een reactie te geven baksteen een man zit in een auto hij moet heel erg poepe hij stoppten bij een tankstation hij gaat op de wc zitten en hij zij geregistreerde seks delinquenten in 80123 hrhrhr hij kijk naar rechts en naar links geen wcpapier er staat.
Antwoord: Voor de hoge prijzen.
De papegaai onthoudde dit ook en vloog verder.
Zegt de een tegen de ander: "Jemig, wat heb ik nou weer aan mijn laars hangen?" "Je sporen!" Klik hier om een reactie te geven Alleen vrouwen ontmoeten van 50 in de zomer Wat is het verschil tussen een vlieg en een juf aardrijkskunde?
Het leven is te kort om iets anders te zijn dan gelukkig.Wat krijg je als je een olifant en een muis kruist?Geef een blinde man een pistool en zeg dat het de fohn.Wat is het toppunt van kleinheid?Moeder: "Waarom loop je op je tenen langs het medicijnkastje, Frits?" Frits: "Ik wil de slaappillen niet wakker maken." Klik hier om een reactie te geven Cup-a-soup Waarom houden blondjes niet van Cup-a-soup?
Klik hier om een reactie te geven Hond zoek Een blinden zoekt een hond hij vraagt aan de hond: "weet u waar een hond is hij zo groot" zegt de hond "blaf blaf" Klik hier om een reactie te geven Vloerkleed wat is het verschil.
Maar met een beetje valsspelen.Deze mooie creaties van Russische kunstenaars kunnen evengoed in een hedendaags modern museum tentoongesteld worden.Klik hier om een reactie te geven De slager Er komt een jongen bij de slager en zegt dat zijn lul groter is dan een uier van een slappe koe.Klik hier om een reactie te geven Hallo Hallo is daar iemand?Deze chauffeur waagt zich er aan maar heeft de hulp van enkele collega's nodig om de nodige schade te vermijden.Je waardeert pas wat je hebt, tot je het mist, zoals toiletpapier.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap