logo

Top news

Kijk voor fotoherkennings apps op: Fotoherkenning, groot overzicht van gratis fotowebsites: Rechtenvrije foto's zoeken, hoe werkt het?In plaats van een zoekopdracht te typen in het daarvoor bestemde veld, klik je op het camera-icoontje : Vervolgens kun je ervoor kiezen om zelf een afbeelding..
Read more
Een bouwvakker in het TU/e-gebouw Atlas is donderdagochtend tijdens zijn werkzaamheden én verdieping naar beneden gevallen.Gijs wil alleen maar plezier maken.72,085 Gijs de Ruiter, Koen Wentzel Vivian vindt het een uitdaging om een alleenstaande moeder te zijn.Socialistische Arbeiderspartij (SAP) en daarna van, offensief..
Read more

Is oogcontact tijdens de seks belangrijk


is oogcontact tijdens de seks belangrijk

Duizenden Nederlandse en Belgische mannen zijn inmiddels geholpen om vind neuken budies een geweldig en authentiek leven met vrouwen te hebben.
Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet precies weet hoe je dit moet aanpakken.
Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.
Heel krachtig, probeer het maar eens uit!Maar het oogcontact, of iemand weg kijkt of je juist indringen aankijkt, spreekt boekdelen.Oogcontact tijdens seks is erg belangrijk om het gevoel van betrokkenheid te versterken en ook om te weten wat de ander denkt en voelt.Omdat er een verschil tussen de hersenhelften.



Dit doe je door middel van je lichaamstaal.
Vergeet niet dat seks de perfecte manier is om in contact te komen met de persoon die je gekozen hebt.
Door over seks te praten kun je erachter komen dat je partner meer dan bereid is om je te bevredigen; hij/zij zal het waarschijnlijk juist hartstikke graag willen, maar was niet in staat om de juiste hoeveelheid intimiteit te creëren om te vragen.
Van die persoon ben je dan al gauw onder de indruk, toch?De volgende stap klinkt misschien vreemd, maar het werkt.Wanneer je iemand gevonden hebt, waarmee je oogcontact (en meer) wilt maken, probeer dan eerst voor jezelf duidelijk te krijgen wat je wilt met haar.Oogcontact met vrouwen is als een soort spel, maar een spel dat je moet winnen.Zij zal het altijd als eerste verbreken.Vele mannen (en ook vrouwen) vinden het moeilijk oogcontact te maken.Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn.Spiegels zijn een goede plek om te te beginnen.Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap