logo

Top news

Vriendschap of skype contact maak dan volledig gratis contact met de leukste singles.Zin in een avontuurtje met een nog goed uitziende dame?Alleenstaande tinder sletjes van 23 jaar oud zijn op zoek naar serieuze sexdating.Mobiel nummer van thaise hobby hoertjes die vuistneuken willen in..
Read more
Holly is er inmiddels wel van overtuigd dat zijn jeugdvriend Harry niet meer de "nice guy" uit het verleden is (als hij dat al ooit geweest is?).Ik denk dan aan opnames vanuit de bogen van een brug, de beroemde reuzenradscene (afbeelding 2, ik..
Read more

Hoe te starten seks op de derde dag


hoe te starten seks op de derde dag

Het maakt niet uit wanneer je die pil inhaalt.
Blijven de bijwerkingen aanhouden, verlies je echt veel bloed of blijft het bloedverlies langer dan een paar maanden duren, ga dan naar de dokter.
Ik ben 2 of meerdere pillen vergeten in te nemen tijdens week 2 Als je 2 of meerdere pillen bent vergeten te nemen in de 2e week van je pilstrip (dag.e.m.
Begin dan op de vijfde dag van je menstruatie.Dan moet je extra voorzorgsmaatregelen nemen.Wil je meer lezen over dit onderzoek ga dan naar /).Je hoeft gén noodpil in te nemen, ook al had je de voorbije dagen seks.Dat is een lichte daling ten opzichte van 2012: 4 van de jongens en 17 van de meisjes was toen wel eens gedwongen tot seks.Dag 14) kan je het volgende doen: Neem de laatst vergeten pil.Samen met hen wordt een breed gedragen actieplan ontwikkeld om de voorlichting aan jongeren passend en up to date te maken.
Omdat je de pil elke dag moet slikken en dit makkelijk kunt vergeten, kan een spiraaltje voor meiden een goed alternatief zijn.
Je kan je menstruatie uitstellen of vervroegen, bijvoorbeeld als je met vakantie gaat.
Als je 2 of meerdere dagen te laat gestart bent met een nieuwe pilstrip ben je niet beschermd tegen zwangerschap.
Ik ben in verschillende weken mijn pil(len) vergeten te nemen Opgelet!Bij een onenightstand gebruikt ruim 40 van de jongeren geen lokale swingers c condoom.In 2012 keurde de helft van jongens en een kwart van de meisjes het af als twee jongens elkaar zoenen op straat.Neem de pil elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip.Want in dat geval is de pil wellicht niet het meest ideale anticonceptiemiddel voor jou.Er wordt nog steeds veel onderzoek gedaan naar de anticonceptiepil.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap