logo

Top news

Leave a lasting impression on 10 or 100 of your closest friends or esteemed colleagues when you host an event in Morton's Private Dining Rooms.Het gebied rond de calgary lokale com geslacht rivier werd aanvankelijk Frans gebied, onder de naam Louisiana.Daar splitst de..
Read more
Ik schrok me een hoedje toen Johan plotseling op zijn handen en knieën ging zoeken naar de plek waar zijn zaad was neergekomen.Ruim vór zonsopgang kreeg ik aandrang om te pissen, en vanwege het vroege uur had ik niet de moeite genomen om..
Read more

De oorzaken van bloedingen bij seksueel contact


de oorzaken van bloedingen bij seksueel contact

Bij mijn laatste regels vorige week was het adult sex ontmoeten in loyalton south dakota bloedverlies wel iets minder dan anders, zou dit misschien een na-reactie zijn omdat het wat minder was bij de laatste menstruatie seksuele gezondheid kliniek telford of is het misschien van de examenstress?
Nu heb ik voor de eerste keer mijn pil doorgenomen voor bij de examens, en nu heb ik ineens een bloeding terwijl ik mijn pil correct gebruikte.
De controle over uw gezondheid betekent dat tekenen van een slechte gezondheid serieus en handelen op hen.
Heb geen klachten en ben kort geleden 44 geworden (kan het ook iets te maken hebben met pre overgang of is die kans vrij klein).Tenzij u last krijgt van meerdere symptomen of als de bloeding nogmaals optreedt.Direct na het vrijen kan zich een vaginale bloeding voordoen.Melissa, 08:14 #2 Beste, Ik ben een meisje van 16 jaar, en ik zit namelijk met een probleem.Authors and Affiliations,.J. .Bij het minste wat je zal nemen de stappen om te voorkomen dat een klein probleem van steeds een groter probleem.Ik neem de pil nu 2 weken en zou ze normaal nog 2 weken moeten nemen vooraleer ik mijn regels moet krijgen.
Wanneer zie je donkere bloed, ofwel zwart, bruin of donkerder rood, kan het betekenen dat er ergens wordt bloedingen in, zoals uw darmen of maag-darmkanaal.
Er zijn vele oorzaken van een jeugd jeukende neus.
Afgelopen week was ik weer in de ovulatiedagen en jawel op dag twaalf was het weer zover.
Zelfs als de rectale bloeden is van een aambei, het verzorgen van het meteen zal helpen voorkomen dat het steeds ernstige of trombose, die een operatie zou kunnen vereisen.Reactie infoteur, Beste Evi, Een 'nareactie' zoals je het zelf noemt, is vrij onwaarschijnlijk.Els (46 Jaar), 11:13 #7, in 2009 ben ik lang ziek geweest, rugpijn.Het was ook alleen bij het plassen, het bleef niet bloedden of iets.Maar zoals je hebt kunnen lezen, kunnen er veel (vaak onschuldige) oorzaken zijn voor dit tussentijds bloedverlies.Ik vroeg me af of dit normaal is?Wat zijn de oorzaken van een jeukende neus bij een kind quest; Een jeukende neus veroorzaakt ongemak.Ook heb ik nog geen seksueel contact gehad met iemand.Ik twijfel erg ik zat na te denken ik had een keer een stopweek in gelast voor ik helemaal klaar was met mijn strip maar heb dan na mijn stop week ben ik verder gegaan met me strip en begin dan ook gelijk met.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap